Psycholoog Canan Alkan

Canan Alkan is een psycholoog met masters in de rechtspsychogie en klinische psychologie. Tevens is zij psychotherapeut. In 2011 heeft ze praktijk Saffier opgericht in Genk-Centrum waar ze geboren en getogen is. 

Zij heeft haar middelbaar afgerond in de richting humane wetenschappen aan de Sint Jozefsinstituut (Bokrijk). Op aanraden van haar inspirator/leerkracht Rik Umans is zij rechtspsychologie gaan studeren aan de Universiteit Maastricht. Hierna is ze een tweede master begonnen aan aan de Vrije Universiteit Brussel en is ze afgestudeerd als klinische psycholoog . Tevens heeft ze een vierjarige opleiding psychotherapie gevolgd olv Dirk De Wachter, Peter Rober, Lieven Migerode en is ze ondertussen psychotherapeut.

Naast haar studies heeft ze Kalem vzw opgericht om kinderen en jongeren beter te kunnen ondersteunen in hun persoonlijke groei adv educatieve en socio-culturele activiteiten.

Dankzij haar meerdere opleidingen en haar wil om mensen te helpen, kan u bij Canan altijd terecht voor kwaliteitsvolle hulpverlening.